Jogosítvány részletre, részletfizetés

A jogosítvány az élet egyre több területén lehet szükséges, megszerzése azonban sajnos még mindig nem olcsó mulatság. Sokak esetében anyagi oka van annak, hogy nem rendelkeznek vezetői engedéllyel, pedig nagyban megkönnyíthetné az életüket, ha tudnának vezetni. Sajnos nem mindenki tud egyszerre ennyi pénzt előteremteni, de a szerényebb körülmények között élőknek sem kell lemondaniuk a jogosítványról, az autóvezetés élményéről, köszönhetően a rendkívül kedvező részletfizetési lehetőségeknek.

Jogosítvány részletfizetés

A jogosítvány megszerzésének költsége nagyban függ attól, hogy pontosan hány órát veszünk, ez ugyanis egyénenként változhat. A megadott 30 gyakorlati óra csak egy kötelező minimum, ezen felül mindenki vehet annyi órát, amennyit szükségesnek érez a teljes felkészüléshez, nincs felső határ. Egyénenként változó, hogy kinek hány alkalom szükséges ahhoz, hogy teljesen biztonságosan vezessen, így az, hogy kinek mennyibe került a jogosítvány igen nagy szórást mutat. Általánosan elmondható, hogy nagyjából 120-150 ezer forintba kerül összesen.

Ennyi pénzt nem könnyű előteremteni, ezért sok autósiskola, köztük a Dekmár Autósiskola biztosít kamatmentes részletfizetési lehetőséget. Ennek köszönhetően azoknak sem marad hiú ábránd a jogosítvány, akik nem rendelkeznek egyszerre ennyi pénzzel. A vizsgadíjakat az adott vizsga előtt kell befizetni, az órák díjait pedig 5 részletben lehet kifizetni, így az nem terheli meg annyira a tanulók pénztárcáját. A Dekmár Autósiskolában a részletfizetés az elsősegély oktatás árát is tartalmazza!

Autósiskola hírek és naprakész információk