Autósiskola váltás

Bár egyre több helyről tudhatunk meg információkat az autósiskolákról és az oktatókról, nem csak ismerőstől hallott szubjektív véleményre kell alapoznunk, mégis megtörténhet, hogy valamilyen okból nem a megfelelőt választottuk, vagy nem tudjuk ott folytatni, ahol elkezdtük. Megtörténhet tehát, hogy nem felel meg nekünk az az autósiskola, ahová beiratkoztunk. Legyen bármiféle oka annak, hogy nem tudjuk az adott iskolánál folytatni a tanfolyamot, nem kell kétségbeesni, van megoldás!

Autósiskola váltás

Oktató váltás

Ha csak az oktatónkkal van gondunk, akkor nincs nagy problémánk, hiszen iskolán belül egyszerű ezt megoldani, így ez nem jár pluszköltséggel vagy hosszasabb papírmunkával. Természetesen az iskolától is függ, hogy az adott problémát ők hogyan kezelik, de mivel ez nem egy ritka jelenség, így legtöbb helyen egyszerűen és problémamentesen megoldható. Az iskola vezetőségéhez kell csupán fordulni, és ajánlanak egy másik oktatót.

Iskolaváltás

Ha nem csak az oktatóval van gondunk, hanem maga az intézmény sem felel meg, akkor az már egy kicsit több utánajárást igényel, de ebben az esetben is van megoldás. Az első lépés az, hogy meg kell keresni azt az autósiskolát, amely megfelelne a tanulmányok folytatásában. Az egyetlen akadály, amelybe ütközhetünk, ha a kiválasztott iskolánál nincs olyan oktató, aki tudna foglalkozni velünk is, ezért fontos ezt előre megérdeklődni. Amennyiben a választott iskola tud fogadni, csak egy áthelyező lapot kell kitöltenünk, és a többiben intézkedik az újonnan kiválasztott iskola.

Költségei

Érdemes elolvasni a beiratkozáskor kitöltött szerződést, ugyanis az az iskola, amelynél abba szeretnénk hagyni tanulmányainkat, kérhet egy bizonyos összeget elállási díjként, ez azonban nem jellemző a legtöbb iskolára.

Ha többet szeretne tudni az iskolaváltásról és az oktató váltásról keressen meg minket a fent bal oldalon megtalálható elérhetőségeken.

Autósiskola hírek és naprakész információk