Jogosítvány gyorsan

Bárkivel előfordulhat, hogy rövid időn belül új hajtási engedélyre vagy egy felsőbb kategóriájú (C, D, E) jogosítványra van szüksége: pl. ha rendelkezünk motorkerékpár vezetéséhez feljogosító hajtásival, de szeretnénk személygépkocsit vezetni, vagy személyautóról tehergépkocsira esetleg autóbuszra szeretnénk váltani. Sok minden – például egy autóbuszvezetői állás – múlhat azon, ha nem tudjuk megszerezni kellő időre a jogosítványt.

Jogosítvány gyorsan

Az ilyen esetek kivédésére már van lehetőség. Vannak autóiskolák, ahol otthonról, online is el lehet végezni a KRESZ tanfolyamot, vagy ha a tanteremben szeretnénk elsajátítani az anyagot, akkor azt hétvégén is megtehetjük, lerövidítve ezáltal a képzés időtartamát.

Online tanfolyamok

Az online KRESZ, GKI tanfolyamok nagy előnye, hogy interneten keresztül bárhonnan lehet végezni, és bármelyik időpontban el lehet kezdeni a tanulást. Arra is van lehetőség, hogy 1-2 nap alatt letudjuk ezt a tanfolyamot.

Előre meg lehet beszélni a vizsgák időpontját, úgy ütemezve azokat, hogy a lehető
legrövidebb idő alatt kezünkben legyen a jogosítvány.

Az elsősegély tanfolyamokat is lehet úgy megszervezni, hogy napi több órából álljon, tehát itt is lehet időt spórolni.

Gyakorlati oktatás a hét minden napján

Ma már arra is van lehetőség, hogy a gyakorlati oktatást – pl. a vezetés időtartamát – minimálisra csökkentsük úgy, hogy minden hétköznapot és a hétvégét is bevonjuk a tanulásba, minden nap vezetünk. Ezáltal hamarabb kigyűl a kötelező gyakorlati óraszám.

A külföldön munkát vállaló magyaroknak is ajánlott hazánkban megszerezni a jogosítványt – kihasználva az autóiskolák rövid időtartamú képzését –, mivel itthon jóval olcsóbb ez a típusú képzés, mint Nyugaton.

Interneten keresztül vagy tanteremben ülve ma már gyorsan elsajátíthatjuk a vezetéshez szükséges elméleti ismereteket, ugyanakkor a gyakorlati órák rövid időn belüli lerendezésére is van lehetőség.

Autósiskola hírek és naprakész információk